Inspectiecongres 2011

on 24 november 2011

Inspectiecongres 2011 Woensdag, 10 augustus 2011 Het inspectiecongres (een initiatief van Elektroraad) zal plaats vinden op 24 november 2011 in Congrescentrum de ReeHorst te EDE.

Tijdens het congres zal zowel de vraag- als de aanbodzijde van de inspectiemarkt worden voorzien van objectieve en eerlijke informatie. Naast het bevorderen van de kennis, wordt geprobeert op deze manier ook de transparantie in de markt te vergroten.

Het congres biedt u een mogelijkheid om bij te blijven. Belangrijke instanties komen aan het woord om u op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen.

Dit jaar zal er extra aandacht zijn voor verzekeraars. Schade-experts die zijn ingeschreven in het register van het Nivre, krijgen 16 studiepunten in het kader van de permanente educatie voor het bezoek aan dit congres.

Programma:
Tijdens het congres wordt een zeer gevarieerd programma aangeboden. Bij de samenstelling van het programma is sterk gelet op de grote diversiteit van het publiek. Of u nu wel of niet opgeleid bent in de elektrotechniek, of u nu actief bent aan de aanbodzijde, de vraagzijde of in de periferie van het inspectievak, er is altijd wat te doen voor u.

Het inspectiecongres vindt plaats op 24 november, zie verder http://www.inspectiecongres.nl