NEN1010 opleverinspectie Sportcampus Zuiderpark Den Haag

Project: Sportcampus Zuiderpark
Opdrachtgever: Kuijpers Centrale Projecten
Omvang project: Oppervlakte ca. 30.000m²     
Uitvoering: oktober 2016 – februari 2017

Omschrijving:
De Sportcampus Zuiderpark is een initiatief van de gemeente Den Haag en De Haagse Hogeschool. Op de voormalige locatie van het ADO-stadion in het stadsdeel Escamp werd een iconisch gebouw gevestigd - de "Sportcampus Zuiderpark". Het betreft een unieke locatie voor sport, onderwijs en bewegen. Het gebouw is in het voorjaar van 2017 opgeleverd; de officiële opening vond plaats in juni van dit jaar. Het nieuwe sportcomplex is ruim 30.000 m² bvo groot.

Het complex omvat onder meer een topsporthal met een tribunecapaciteit voor circa 3.500 toeschouwers, twee breedtesporthallen, een hal voor beachvolley en beachsoccer, een turnhal, een danszaal, een dojo voor oosterse vechtsporten, gymzalen, collegezalen en project- en onderzoekruimten met alle bijbehorende voorzieningen en faciliteiten.

Opdracht:
E-Control heeft een NEN1010 opleverinspectie uitgevoerd op de elektrotechnische installaties in het gebouw. Dit betreffen zowel de basis elektrotechnische installaties als enkele medisch geclassificeerde ruimten.