VCA* certificatie

on 31 januari 2018

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. E-Control doorloopt momenteel de benodigde stappen om zich ook VCA* gecertificeerd te kunnen noemen. Op dit moment hebben wij fase 1 van de certificatie afgerond. Naar verwachting zijn wij half februari 2018 officieel VCA* gecertificeerd.

In een tijd waarin veiligheid, gezondheid en duurzaamheid voor iedereen belangrijke aandachtspunten zijn, willen wij dat u erop kunt vertrouwen dat onze werkzaamheden deze aandachtspunten niet in gevaar brengen. Met de VCA* certificering tonen wij u aan dat we aan de wettelijke eisen op het gebied van arbo, veiligheid en milieu voldoen.

VCA

Wij zijn ons bewust dat de veiligheid op de werkvloer van groot belang is. Een groot deel van de bedrijfsongevallen kan met deze bewustwording voorkomen worden. Doordat wij - dankzij de VCA certificatie - op de hoogte zijn van relevante regelgeving op het gebied van veiligheid, wordt het veiligheidsbewustzijn alleen maar groter.

Uiteraard houden wij u de komende tijd op de hoogte van onze VCA* certificering