Aankomend Inspecteur

Wil jij werken binnen een gerenommeerd en gespecialiseerd advies- en inspectiebureau? Ben je gedreven om jezelf te ontwikkelen binnen een organisatie waar je kunt doorgroeien? Staat kwaliteit en veiligheid bij jou voorop en krijg je een kick van inspecties? Dan is deze functie perfect voor jou!

Hoe ziet jouw toekomstige werkdag eruit..

Aangezien ieder project om te inspecteren anders is, ziet iedere dag er anders uit! De ene keer is het een project vlakbij huis en het andere project kan bijvoorbeeld in Groningen zijn. Meestal werk je alleen, maar er zijn ook projecten waar je met meerdere collega’s aan het werk bent. Je voert inspecties uit en maakt foto’s waar nodig. Dit alles verwerk je in een rapportage, waarin alles zo goed omschreven staat dat iedereen snapt wat je bedoeld. Vandaag sta je op het punt om een ziekenhuis te inspecteren. Eén van de grootste opdrachtgevers van E-Control. Een mooie uitdaging waar nogal wat op het spel staat!

Wie ben jij..

Wij zijn op zoek naar een medewerker die, eventueel met behulp van een ervaren inspecteur, inspecties kan uitvoeren en de bevindingen op duidelijke en correcte wijze kan verwerken in een rapportage. Naar aanleiding van deze rapportage en je eigen deskundigheid vermeld je eventuele afwijkingen bij onveilige situaties. Je bent klantvriendelijk en servicegericht en je communiceert netjes en duidelijk. Het komt voor dat er buiten “kantooruren” geïnspecteerd wordt; flexibiliteit is dus van groot belang, maar uiteraard word je hierin goed gecompenseerd! Bij voorkeur heb je in ieder geval 3 jaar ervaring als elektromonteur en ben je in het bezit van een MBO diploma niveau 4 in de Electrotechniek en een rijbewijs B. We begrijpen het als je nog niet alle certificaten hebt voor bijvoorbeeld NEN3140 en SCIOS 8 en 10. Wij zijn bereid deze cursus te faciliteren, zodat jij je kunt ontwikkelen tot een volwaardig inspecteur! 

Wij bieden..

Wij verwachten wat van jou, maar natuurlijk bieden we jou ook een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Als je bij ons komt werken, dan..

  • Krijg je een mooi pakket aan aanvullende opleidingen, zoals NEN3140 en SCIOS 8 en 10.
  • Krijg je een goede pensioenvoorziening.
  • Krijg je 24 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband. Dus 37 vrije dagen op jaarbasis!
  • Krijg je mooie primaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw leeftijd en werkervaring.
  • Krijg je een grote diversiteit aan opdrachtgevers en een interessant werkomgeving.


Is je interesse voor deze functie aangewakkerd en wil je het gesprek met ons aangaan? Laat het dan zo snel mogelijk weten! We zijn te bereiken op WerkenBij@E-Control-bv.nl of neem telefonisch contact op met onze Recruiter Barry Peulen via 06 10940668.

Meer Bekijken

Andere Vacatures