Aankomend Inspecteur

Word jij de nieuwe Aankomend Inspecteur bij E-Control?

E-Control is een inspectie- en adviesbureau met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Dankzij ons ervaren team staan we garant voor betrouwbaarheid, nauwkeurigheid, efficiëntie en professionele dienstverlening voor elektrische installaties. Bij E-Control bieden we een breed scala aan diensten, waaronder advies voor nieuwbouw- en renovatie en het uitvoeren van inspecties. Wil jij je SCOPE-certificaten halen, doorgroeien tot een ervaren inspecteur en leren van de besten? Bij E-Control krijg je de kans om met veel vrijheid te werken aan veelzijdige en uitdagende projecten. 

Jouw baan als Aankomend Inspecteur 

Bij E-Control werken we aan een reeks van mooie projecten. Deze verschillen van ziekenhuizen en gemeentelijke gebouwen tot nieuwbouwprojecten, grote utiliteitspanden, winkelcentra, supermarkten en bekende merkenwinkels zoals Albert Heijn en Nespresso. Onze grote utiliteitsprojecten hebben oppervlaktes tot 40.000 m³. Een paar voorbeelden van onze projecten zijn lichtmetingen bij zes stations van de Noord/Zuidlijn in Amsterdam, inspecties van alle winkels in Magna Plaza en de transformatie van V&D, waarbij we de elektrische installaties hebben ontworpen. Door de verscheidenheid aan projecten is geen dag hetzelfde en biedt de functie van Aankomend Inspecteur veel afwisseling en uitdaging.

Als Aankomend Inspecteur werk je samen met een ervaren inspecteur en ben je verantwoordelijk voor:

  • Het uitvoeren van inspecties, onder begeleiding van een ervaren inspecteur;
  • Het verwerken van je bevindingen in duidelijke rapportages;
  • Het melden van eventuele afwijkingen en onveilige situaties op basis van jouw waarnemingen en begeleiding.

Jouw nieuwe werkplek

Bij ons werk je samen met een klein, hecht team van 11 collega’s, waar een warme sfeer en een sterke focus op collegialiteit en samenwerking belangrijk zijn. Ons team is open, betrokken en voortdurend bezig met de groei en ontwikkeling van E-Control. Jouw bijdrage is cruciaal om onze kwaliteit te behouden. Je krijgt de kans om diep in technische inspecties te duiken, omdat we gespecialiseerd zijn in diverse inspecties en keuringen, zoals SCIOS Scope 8, 10 en 12, NEN 1010 inspecties, en verzekeringsinspecties zoals de a.s.r. Brand Elektrakeuring. Daarnaast hebben we expertise in het inspecteren van medisch geclassificeerde ruimten in ziekenhuizen en thermografie. De diversiteit in onze inspecties en keuringen is groot, inclusief zonnepanelen, en je krijgt volop mogelijkheden om te leren en te groeien. Hoe meer certificaten je behaalt, hoe meer E-Control van jouw expertise kan profiteren en hoe meer we kunnen blijven groeien!

Dit neem jij mee

Je wordt gezien als een rustig persoon, die eerlijk en open communiceert en gemakkelijk zijn standpunt duidelijk maakt. Je bent klant- en servicegericht, en flexibel genoeg om inspecties uit te voeren buiten de reguliere werktijden en door heel Nederland. Een analytische en nauwkeurige werkwijze is essentieel voor deze functie. Dankzij jouw achtergrond in de elektrotechniek kun je normen en voorschriften correct toepassen en problemen in elektrische installaties herkennen. Je hebt een goed begrip van verschillende risico’s en weet hoe je de juiste veiligheidsmaatregelen moet nemen. Je bent leergierig en pikt nieuwe kennis snel op. Bovendien ben je bereid om je verder te specialiseren door certificaten zoals SCIOS Scope 8, 10 en 12 te behalen, zodat je kunt doorgroeien naar de rol van Ervaren Inspecteur.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde MBO-opleiding richting elektrotechniek;
  • Enige ervaring in de elektrotechniek en kennis van installatie-eisen, normen en voorschriften;
  • Bereidheid om certificeringen te behalen, zoals de SCOPE 8-certificering en SCOPE 10;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal;
  • Rijbewijs B, zodat je zelfstandig naar inspecties kan rijden.

 

Klinkt dit goed?

Wil jij de volgende stap zetten in je carrière en je ontwikkelen tot een volwaardige Inspecteur bij E-Control? Solliciteer dan nu! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan vrijblijvend contact op met onze recruiter Gioia via 06-83441271 of mail naar werkenbij@e-control-bv.nl

Meer Bekijken

Andere Vacatures