ADVIES BUREAU

Adviesbureau

ADVIES INSTALLATIES

Bij het adviesbureau kunt u terecht voor allerhande advies met betrekking tot gebouwgebonden installaties. Of het nu gaat om een eenmalig advies of om de realisatie van een compleet project, op ons kunt u rekenen.

Indien u plannen heeft voor de realisatie van nieuwbouw- of renovatieprojecten kunnen wij u helpen met de invulling van het technisch pakket. Hierbij hanteren wij een stappenplan wat begint met een intakegesprek om te bepalen wat u van ons verwacht.

De ontwerpfase

De ontwerpfase begint met het luisteren naar uw wensen. Met deze gegevens gaan wij aan de slag om een complete, op elkaar afgestemde, installatie te ontwerpen welke aan uw verwachtingen voldoet. Dit leidt uiteindelijk tot een volledig bestek inclusief AutoCAD-tekeningen. Diverse technische softwarepakketten ondersteunen deze fase. U bent na de ontwerpfase vrij om het project zelf aan te besteden of om dit aan ons over te laten.

De realisatiefase

Tijdens de realisatiefase kunnen wij u steunen door de directievoering op ons te nemen. Wij werken in teamverband met u en met de door u gekozen installateurs toe naar een kwalitatief goed uitgebalanceerd eindproduct. Omdat wij zelf zijn voortgekomen uit de installatiewereld, zijn wij bekend met de taal en werkwijze van de installateur. Omdat wij dezelfde calculatiemethodieken hanteren als uw installateurs, zijn ook het bewaken van budgetten en de controle op meer- en minderwerken aan ons toe te vertrouwen.

TOTALE TECHNIEK

E-Control heeft in de markt gezocht naar deskundige en betrouwbare partners met dezelfde cultuur en achtergrond. Daardoor zijn wij in staat om vrijwel alle technische disciplines in te vullen. Wij zorgen voor de coördinatie en verdere begeleiding. Uw voordeel is dat u slechts één aanspreekpunt heeft. zo kunnen invulling geven aan:

Elektrotechnische installaties

Werktuigbouwkundige installaties


U kunt bij ons kiezen voor een integrale aanpak zodat u niet voor verrassingen komt te staan.