A.S.R. BRAND ELEKTRAKEURING

Keuring

ELEKTRISCHE INSTALLATIES

Bij E-Control kunt u terecht voor een Brand Elektrakeuring. Indien u een ELI clausule of onlangs een brochure heeft ontvangen kunt u deze inspectie door E-Control laten uitvoeren.

In samenwerking met a.s.r. hebben wij de Brand Elektrakeuring ontwikkeld. Deze methodiek is in de meeste gevallen voordeliger dan een NTA8220/ Scope 10 inspectie.

Het postcodegebied waar wij deze inspectie uitvoeren is 1000 – 6799, met uitzondering van de Waddeneilanden. De Waddeneilanden zijn op aanvraag.

Een Brand Elektrakeuring laten uitvoeren? Dan kunt u het volgende verwachten:
1. U geeft ons opdracht door op de button opdracht verstrekken te klikken en uw gegevens in te vullen;
2. Onze servicecoördinator neemt contact met u op voor het inplannen van de werkzaamheden;
3. Op de afgesproken datum komt onze inspecteur de werkzaamheden uitvoeren;
4. U ontvangt de factuur waarna de automatische incasso zal plaatsvinden;
5. Na geslaagde incasso ontvangt u binnen 10 werkdagen de rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden.

Opdrachtbevestiging a.s.r. Brand Elektrakeuring

Ondergetekende, hierna te noemen de opdrachtgever, geeft hierbij opdracht aan E-Control om een a.s.r. “Brand Elektra Keuring” uit te voeren volgens de eisen, zoals omschreven in de brochure Keuring elektrische installatie van a.s.r. Het postcodegebied waar wij deze inspectie uitvoeren is 1000 – 6799 met uitzondering van de Waddeneilanden. (alleen op aanvraag)

De werkzaamheden zullen volgens de vermelde tarieven worden berekend via een eenmalige incasso. Mochten er verschillen zijn tussen opgave van het bruto vloeroppervlak en/of aantal verdeelinrichtingen, dan zullen wij dit op basis van nacalculatie verrekenen. De meerprijs voor iedere extra verdeelinrichting bedraagt € 60,00.Genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

 

E-Control kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door uitvallen van de spanning aan componenten, alsmede verlies van productieuren naar aanleiding van de inspectiewerkzaamheden. Op deze opdracht zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.